Tohatsu MFS30C

Tohatsu MFS30C

Populär mellanklassmotor, skapt för bruk i svenska kustområden.

Optimal till  fiskebåtar, sport-/racingbåtar, yrkesbåter. Som de andre fyrtaktarna från Tohatsu är denna motor också en föregångsmodell på ljudnivå, kraft och bränsleekonomi.

Trimmat inloppsgrenrör. Det avstämda inloppsgrenröret ger ökat vridmoment vid låga och medelhöga varvtal samt låg ljudnivå.

Motorkontrollenhet: En 16-bitars ECU ger exakt kontroll över insprutning och tändningstider för 4-taktsmotorer

Batterifri, elektronisk bränsleinsprutning: Båtbranchens förste batterilösa, elektroniskt styrda insprutning ger snabb gasrespons, fantastisk bränsleekonomi och mycket behaglig gång i vattnet.

Trolling Speed Control: Du kan anpassa motorns tomgång, till exempel vid dörjning (standard)

Tohatsu är den äldsta båtmotortillverkaren i Japan
Tohatsu har tillverkat utombordsmotorer med suverän kvalitet sedan 1956. De byggdes i början för japanska yrkesfiskare som ville ha solida, starka och pålitliga maskiner som klarade extrema väder- och arbetsförhållanden.

Motorerna fick snabbt rykte om sig att vara extra kraftiga och driftssäkra och än i dag har Tohatsu denna starka position på marknaden. Tohatsu levererar moderna, tystgående fyrtakts- och tvåtaktsmotorer med det senaste inom teknologi och miljöcertifiering. Det viktigaste har alltid varit att erbjuda solida och pålitliga båtmotorer, som samtidigt inte kostar så mycket vare sig i drift eller i inköp.

5 års garanti i Sverige
60 år har Tohatsu producerat nyskapande produkter av högsta kvalitet. Vi känner oss trygga med att kvaliteten håller vad den lovar, och är stolta över att kunna erbjuda dig som ny Tohatsu-ägare, en av de bäste garantierna för utombordsmotorer som finns på marknaden.