Tohatsu MFS3.5C

Tohatsu MFS3.5C

MFS3.5 är en av de portabla bästsälgarna som har blivit uppgraderat med nydesignad topp- underkåpa basserat på Tohatsu Design Philosophy för Marina Produkter. Påhängsmotorn är utrustad med ergonomiskt utformade bärhandtag både fram och bak.

Detta är Tohatsus näst minsta motor på den Svenska marknaden, men den lika fullt inspirerad av teknologin Tohatsu har utvecklat för sina större motorer.

Nå kan du lagra motorn i tre olika positioner utan att bekymra dig för oljespill.

360 graders styring
MFS3.5 kan enkelt vridas i alla riktningar. For mindre båtar är det perfekt att ha denna möjlighet till att kunna vrida motorn hela 360 grader. På siden av motorn finns en liten indicator där du kan se oljenivån – helt utan att lyfta av motorkåpan

Ett specialdesignat fyrpunkts monteringssystem är utvecklat för att effektivt absorbera vibrasioner genom hela varvtalsregistret.

Tohatsu är den äldsta båtmotortillverkaren i Japan
Tohatsu har tillverkat utombordsmotorer med suverän kvalitet sedan 1956. De byggdes i början för japanska yrkesfiskare som ville ha solida, starka och pålitliga maskiner som klarade extrema väder- och arbetsförhållanden.

Motorerna fick snabbt rykte om sig att vara extra kraftiga och driftssäkra och än i dag har Tohatsu denna starka position på marknaden. Tohatsu levererar moderna, tystgående fyrtakts- och tvåtaktsmotorer med det senaste inom teknologi och miljöcertifiering. Det viktigaste har alltid varit att erbjuda solida och pålitliga båtmotorer, som samtidigt inte kostar så mycket vare sig i drift eller i inköp.

5 års garanti i Sverige
I 60 år har Tohatsu producerat nyskapande produkter med hög kvalitet. Vi känner oss trygga i att kvaliteten håller vad den lovar och vi är stolta över att kunna erbjuda dig som ägare av en ny Tohatsu en <av de bästa garantierna på marknaden för utombordsmotorer. Om du köper din nya Tohatsu hos en av våra 70 auktoriserade återförsäljare garanterar vi 5 års problemfri körning

Effekt3.5 hp (2.6 kw)
Cylindervolym85.5 cc
Borrning x Slag55 x 36 mm
StartManual
ReglageRorkult
VäxelFram – Neutral
Utväxling drev2.15:1 (13:28)
Propeller stigning4.5″ – 7″
RigglängdKort 15″, Lång 20″
Olje kvaliteNMMA Certified FC-W® 4-takt olja** SAE 10W-30/40 (SF, SG, SH, SJ)
Olje volym300 mL
Bränsle Tank1L Integrerad tank
Vikt18.4 kg
Max. RPM5,000 – 6,000
Digital CD Ignition SystemStandard
Termostat Styrt Kylvatten SystemStandard
Grund vatten driveStandard