Westberg marin

Tohatsu 50hk TLDI

Tohatsu 50hk TLDI

Tohatsu 50hk TLDI

Tohatsu 50hk TLDI

Kombinera 2-taktens acceleration och låga vikt med 4-taktens låga bensinförbrukning och låga ljudvolym. Tack vare ett toppmodernt bensininsprutningssystem stöttat av en luftkompressor får man ut de egenskaperna man tidigare trodde var omöjliga att få av en 2-taktare. Alla Tohatsus direktinsprutade 2-taktare klarar dagens högt ställda miljökrav!

Några av fördelarna med TLDI
– Luftassisterat direktinsprutningssytem bidrar till lysande bränsleekonomi
– Mycket låga vibrationer
– Lätt och kompakt
– Mycket bra kraft/ viktförhållande
– Klarar EPA/CARB-3 och EU-utsläppskrav
– Induktivt tändningssytem för pålitlig start

Direkt bränsleinsprutning i cylindrarna
En unikt utformad förbränningskammare i kombination med placeringen av tändstiftet och bensininsprutningen ger den optimala förbränningen

Motorkontrollenheten ECU
Motorns teknologi styrs av en ECU (Engine Control Unit). Genom sin precisa styrning av bränsleinsprutningen och tändningen ser den till att motorgången är perfekt under alla förhållanden.

Luftkompressor
Luftkompressorn är en av TLDI seriens viktigast komponenter för att uppnå den stabila och kraftfulla prestandan och den goda bränsleekonomin.

Kraftig generator
Utrustad med en generator på 23 ampere

Trestegs trollingfunktion
Tomgångshastigheten kan enkelt justeras med startnyckeln i tre steg, 700, 800 och 900rpm. Denna egenskap låter dig ställa in exakt den trollingshastighet du önskar.

Tohatsu MD50
Antal cylindrar: 3
Cylindervolym: 697cc
Vikt: 97,5kg
Max varvtal: 5000-6000

Motorn levereras med sidomonterad reglagebox, instrumentering med kablage (varvtals- och tiltmätare), bränsletank (25L) och bränsleslang

50EPTOS Elstart, reglage, powertrim/tilt, kort rigg
50EPTOL Elstart, reglage, powertrim/tilt, lång rigg

Pris